Dozatoare şi purificatoare de apă WaterLogic - Automate de cafea :: Automate de snack :: Purificatoare şi dozatoare de apa - Instalare, inchirieri si vanzare

Go to content

Main menu:

Dozatoare şi purificatoare de apă WaterLogic


Apa are o importanţă covărsitoare pentru existenţa vieţii.

În organism apa intră în compoziţia organelor, ţesuturilor şi lichidelor biologice. Ea dizolvă şi transportă substanţele asimilate şi dezasimilate, oferă organismului minerale necesare şi oligoelemente, ajută la bunăstare, creşte performanţa omului şi capacitatea de a face faţă sarciniilor.


Dozatoare de apă purificată WaterLogic - o soluţie fără bidon
prezintă următoarele avantaje:

• este economic, este o soluție ecologică. Folosind distribuitori de apă tip Waterlogic, se reduc excese de producţie, depozitare şi transport, precum şi acumularea, curăţarea, re-utilizarea a rezervoarelor, a bidoanelor, a sticlelor de plastic. Sistemul de răcire al aparatelor noastre nu functionează cu freon.
• standardizare la normele de sănătate şi igienă
• calitate, se garantează o apă potabilă de o calitate superioara
• comoditate
• mediu si design

• sistemele de distribuire a apei Waterlogic folosesc un nivel scăzut de energie

Produsele Waterlogic îndeplinesc cele mai înalte standarde internationale (NSF, ISO 9002, CE). Cererea pentru aparatele Waterlogic e în continuă creştere, deoarece o serie de organizaţii şi instituţii demarează instalarea sistemelor locale ataşabile in detrimentul altor opţiuni (precum cel cu răcitor cu bidon), privind avantajele descrise mai anterior.

Distribuitoarele tip Waterlogic au următoarele concepţii principale în funcţie de prototip:

Filtrare cu carbon activ – pentru a îndepărta orice impuritate solide sau organice (cum ar fi rugina, nisip, namol, praful fin, noroi sau corpuri grele etc.) Elimină clorul, totodată îmbunătăţeşte gustul şi aroma apei
Lampă cu raze UV (ultra violete) – Sterilizarea apei cu radiaţii UV este cea mai eficientă metoda de a distruge microorganismele din apă.
Tehnologia utilizată de distribuitoare Waterlogic dotate cu  lămpi generatoare de raze ultra violete sunt eficace împotriva tuturor bacteriilor, incluzând cei mai rezistenţi agenţi patogeni de tipul E coli, legionellă pheumophila, salmonela, hepatita şi poliovirus
•  Protecţie antimicrobiană BioCote – prezinta a doua masura de igenizare, care inhibă dezvoltarea bacteriilor


Vă oferim  distribuitori de apă, racordat la reţea cu avantajele soluţiei fără bidon, care poate să vă asigure
Apă, plăcere pură,  la dispoziţie în permanenţă, în cantitate suficientă.

Având opţiunile de a furniza apă rece, apă caldă, apă carbogazoasă sau apă fierbinte, în funcţie de model, distribuitoarele de apă Waterlogic safisfac toate gusturile şi nevoile.

WaterLogic WL 100
apă filtrată-purificată: rece, caldă

WL2 FireWall
Apă filtrată-purificată: rece, caldă, extra caldă

 
 
 

WL3 FireWall
Apă filtrată-purificată: rece, sifon, caldă, extra caldă

 

Pentru detalii vizitaţi pagina noastră de web:

www.waterlogicromania.ro  

Contactaţi prin e-mail:
email: apa@automata.ro

Contactaţi prin telefon:
tel: 0756.506.506

 
 
Back to content | Back to main menu